ΘΕΣ-ΠΡΕΣ Ταξίδι στο Όνειρο

Η Ομάδα Επικοινωνίας έχει αναλάβει τη δημιουργία περιεχομένου και τη διαχείριση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και της ιστοσελίδας του ΘΕΣ-ΠΡΕΣ!  

Τι είναι το ΘΕΣ-ΠΡΕΣ;

ΘΕΣ-ΠΡΕΣ σημαίνει Θεσσαλονίκη-Πρέσπα, γιατί συνδέουμε τους δυο τόπους και τις ενδιάμεσες περιοχές μέσω μιας ομάδας νέων. 12 νέοι, 6 από τα χωριά των Πρεσπών, 3 από την Πτολεμαΐδα και 3 από την Θεσσαλονίκη, συναντιούνται για ένα ταξίδι στον κόσμο του Σαίξπηρ για να γνωρίσουν τον ποιητή της αναγέννησης, να συν-δημιουργήσουν με τη δική τους βιωματική συμμετοχή και να ανεβάσουν τελικά την παράσταση «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας».

Μαζί τους θα ταξιδέψουν ομάδες νέων από όλη την Ελλάδα, που ασχολούνται με τις τέχνες και τον πολιτισμό. Στόχος μας είναι να δικτυωθούμε, να γνωριστούμε και μέσα από το «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας» του Σαίξπηρ να δημιουργήσουμε το δικό μας όνειρο!

To ΘΕΣ-ΠΡΕΣ είναι μία δράση δικτύωσης του προγράμματος Poliprespa, το οποίο διαχειρίζεται η Εταιρία Προστασίας Πρεσπών και υλοποιείται με δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) και σε συνεργασία με το Εργαστήριο Ψηφιακών Μέσων και Στρατηγικής Επικοινωνίας του Τμήματος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Συντονιστές του ΘΕΣ-ΠΡΕΣ είναι η Μάρθα Μαυρίδου, εμψυχώτρια, PhD και ο Τάσος Ράτζος, σκηνοθέτης – δάσκαλος θεάτρου, Εταιρία Θεάτρου «Μικρός Βορράς». 

To ΘΕΣ-ΠΡΕΣ ξεκινάει τον Φεβρουάριο 2022 και ολοκληρώνεται τον Ιούλιο 2022. 

Κατηγορίες: Projects

0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Language