Μετά από 5 μήνες διαδικτυακών συναντήσεων και ένα εντατικό 10ήμερο εργαστήριο προετοιμασίας δια ζώσης, η ομάδα νέων του ΘΕΣ-ΠΡΕΣ παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση, που είναι και το αποτέλεσμα αυτού του συναρπαστικού ταξιδιού. Στόχος του ΘΕΣ-ΠΡΕΣ είναι η εξωστρέφεια της περιοχής των Πρεσπών και ειδικότερα των νέων, η επαφή με συνομήλικούς τους από διαφορετικές περιοχές, η ανταλλαγή ιδεών και εμπειριών πάντα μέσα από μια θεματική που άπτεται των ενδιαφερόντων τους.

Το Εργαστήριο Ψηφιακών Μέσων και Στρατηγικής Επικοινωνίας, με την Ομάδα Επικοινωνίας και υπό την καθοδήγηση της Επίκουρης καθηγήτριας Αναστασίας Γιαννακοπούλου, έχει αναλάβει την παραγωγή περιεχομένου και τη διαχείριση της επικοινωνιακής εκστρατείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με συμμετοχή φοιτητών και κατά το 10ημερο εργαστήριο.

“ΘΕΣ-ΠΡΕΣ: Ταξίδι στο όνειρο”. Μια θεατρική παράσταση βγαλμένη από τις διαδικασίες της δράσης δικτύωσης νέων «ΘΕΣ-ΠΡΕΣ» του προγράμματος Poliprespa, το οποίο διαχειρίζεται η Εταιρία Προστασίας Πρεσπών και υλοποιείται με δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Η παράσταση «ΘΕΣ-ΠΡΕΣ Ταξίδι στο όνειρο» πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Ιουλίου 2022, στις 20:30, στη Βασιλική του Αγίου Αχιλλείου Πρεσπών.

Σκηνοθεσία: Τάσος Ράτζος
Εμψύχωση – Διασκευή έργου: Μάρθα Μαυρίδου
Κινησιολόγος: Λένα Μοσχά
Σκηνογράφος-Ενδυματολόγος: Μαρίνα Κωνσταντινίδου
Μουσική επιμέλεια: Ίρις Μολυβδά
Vocal Coaching: Χριστίνα Υφαντή
Ήχος/Φώτα: Παναγιώτης Καρβουνίδης – ΕΚΔΗΛΩSIS-event productions

Παραγωγή οπτικο-ακουστικού υλικού: Χαρά Δημητρίου
Διαχείριση social media: Εργαστήριο Ψηφιακών Μέσων και Στρατηγικής Επικοινωνίας, Ομάδα Επικοινωνίας

Παίζουν: Ζωγραφία Μιχαηλίδου, Σοφία Πετράκου, Αντωνία Τσίλι, Φαίδρα Γεμενετζίδου-Χατζηγρηγορίου, Ελένη Σιδηροπούλου, Δημήτρης Κουκιάς, Λάζαρος Δέλκος, Ίρις Μολυβδά, Ζωή Σαράφογλου, Γιάννης Κωφίδης, Λευτέρης Παπαδόπουλος, Πολυτίμη Διακοπούλου, Αγγελική Νεστορίδου

Συμμετέχουν:
Η θεατρική ομάδα ΣΚΗΝΟΠΑΙΚΤΕΣ (Αλμυρός Βόλου) (2η σκηνή Α’ πράξης & 1η σκηνή Γ’ πράξης, σκηνοθεσία: Ευάγγελος Νικ. Κούργιας)
Το μουσικό συγκρότημα ΕRRETO (Τήνος)

Η ομάδα επικοινωνίας διαχειρίστηκε και δημιούργησε περιεχόμενο για τους ακόλουθους λογαριασμούς καθόλη τη διάρκεια του έργου, από τον Ιανουάριο έως τον Σεπτέμβριο 2022:

Φωτογραφίες

Δημοσίευση

Γιαννακοπούλου Α., Λάππας Γ., Αναστασιάδου Ζ., & Μαυρίδου Μ. (2022). Πολυτροπική περιβαλλοντική επικοινωνία για πολιτισμό, εκπαίδευση, δημοσιογραφία και πληροφόρηση: Η περίπτωση του «ΘΕΣ-ΠΡΕΣ: Ταξίδι στο Όνειρο». Ετήσιο Ελληνόφωνο Επιστημονικό Συνέδριο Εργαστηρίων Επικοινωνίας1(1), 63–73. https://doi.org/10.12681/cclabs.4957

Κατηγορίες: EventsProjects

0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Language