Τη Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το σεμινάριο Grow Greek Tourism Online της Google στο κατάμεστο Αμφιθέατρο του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά, με την υποστήριξη του Tμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας και με την πρωτοβουλία του Επίκουρου Καθηγητή κ. Αλέξανδρου Κλεφτοδήμου. Το δίωρο σεμινάριο με τίτλο «How to Design & Build a Website» απευθυνόταν σε όλους τους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, καθώς και τους αποφοίτους των τμημάτων της Καστοριάς. Μεταξύ των συμμετεχόντων, που ξεπέρασαν τους 450, ήταν και αρκετοί πολίτες της πόλης με ενδιαφέρον για το Ψηφιακό Μάρκετινγκ.

Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο κ. Χρήστος Μπίτζης ο οποίος έχει μακρόχρονη εργασιακή εμπειρία στον χώρο του τουρισμού, του Διαδικτύου και των online υπηρεσιών.
Στόχος του σεμιναρίου είναι να μάθουν οι συμμετέχοντες τρόπους δημιουργίας μιας βασικής ιστοσελίδας, προσθήκης σε αυτήν πληροφοριών σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες, καθώς και τους βασικούς κανόνες που διέπουν τη σχεδίαση και το περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας.

Στην οργάνωση του σεμιναρίου συμμετείχε ενεργά ομάδα εθελοντών που αποτελούνταν από φοιτητές του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας. Στους εθελοντές συγκαταλέχθηκαν και μέλη της Ομάδας Επικοινωνίας.

Κατηγορίες: Events

0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Language