Στον απόηχο της συνεργασίας του Τμήματος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων με το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού στη 16η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης – το Tμήμα και η ομάδα επικοινωνίας του Τμήματος είναι στην ευχάριστη θέση να ανανεώσει τη συνεργασία αυτή με ένα ακόμα σημαντικό πολιτιστικό γεγονός, αυτή τη φορά στην Αίγυπτο. Πρόκειται για τα Καβάφεια 2019, το διεθνές συμπόσιο για τον γεννημένο στην Αλεξάνδρεια παγκοσμίου απήχησης Έλληνα ποιητή Κ.Π. Καβάφη.

Το 15ο Διεθνές Συμπόσιο ΚΑΒΑΦΕΙΑ 2019 διοργανώνεται από το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού, υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Ελλάδος στο Κάιρο, σε συνεργασία με τα Υπουργεία Πολιτισμού Αιγύπτου και Ελλάδος, τη Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας, την Όπερα του Καΐρου, το Ελληνικό Πολιτιστικό Κέντρο Καΐρου, καθώς και με την υποστήριξη των Ελληνικών Κοινοτήτων Αλεξάνδρειας και Καΐρου και άλλων δημόσιων και ιδιωτικών φορέων.

Το Τμήμα Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων υποστηρίζει επικοινωνιακά τις εκδηλώσεις των Καβαφείων 2019 αναλαμβάνοντας τη διαχείριση των ακόλουθων μέσων κοινωνικής δικτύωσης:

Facebook: https://www.facebook.com/CavafySymposium/
Instagram: https://www.instagram.com/hellenic_foundation_culture/
Twitter: https://twitter.com/WorldwideHFC

Άρθρο από τον Παναγιώτη Φραγκουλίδη, μέλος της Ομάδας Επικοινωνίας και προπτυχιακό φοιτητή του Τμήματος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, φωτογράφο και παραγωγό βίντεο.

Κατηγορίες: Articles

0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Language