Ένα διαδραστικό, ενημερωτικό αλλά και ψυχαγωγικό συνέδριο διοργανώθηκε από την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα στις 29 & 30 Νοεμβρίου 2019, στις αποθήκες Γ & Δ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Στο συνέδριο φιλοξενήθηκε πληθώρα ομιλητών, μεντόρων και εκπαιδευτών, οι οποίοι μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους με τους ακροατές, πληροφόρησαν και ενέπνευσαν τον κόσμο.

Την έναρξη του Συνεδρίου #ΕUandU για την Απασχόληση και την Επιχειρηματικότητα στην Ε.Ε., κήρυξε ο Επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, κ. Γιώργος Μαρκοπουλιώτης. Την πρώτη μέρα, οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για την επιχειρηματικότητα, για την υποστήριξη που παρέχει η Ε.Ε., και είχαν επιπλέον την ευκαιρία να συζητήσουν με τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Μαργαρίτη Σχοινά, και να μάθουν την ιστορία επιτυχημένων νέων επιχειρηματιών. 

“Πολύ σημαντική υπήρξε και η συμβολή του Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας στην προώθηση του συνεδρίου και την ενεργή συμμετοχή και εμπλοκή των νέων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, καθώς την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, είχαν τη δυνατότητα να μετακινηθούν δωρεάν περίπου 60 φοιτητές και φοιτήτριες του Τμήματος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων, Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας – Καστοριά, έπειτα από την άριστη συνεργασία που είχαν με το Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας. Επιπλέον, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς του φοιτητές και φοιτήτριες του Τμήματος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων για τη στήριξη και βοήθειά τους στο επίπεδο της επικοινωνίας, καθώς συνέδραμαν σημαντικά στην αντίστοιχη προβολή και δημοσιοποίηση του συνεδρίου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και έπειτα από την ολοκλήρωσή του. Οφείλουμε να συγχαρούμε όλους τους μαθητές – μαθήτριες, φοιτητές – φοιτήτριες και εκπαιδευτικούς για την άψογη και δημιουργική συνεργασία που είχαμε, αλλά και για την άμεση ανταπόκριση, προθυμία και ενδιαφέρον που έδειξαν να συμμετέχουν στο συνέδριο.”

Δείτε τις ιστορίες στο instagram.


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Language