Σε κλίμα επετειακό γιόρτασε τα 10 χρόνια ίδρυσης μέσα από τις ορκωμοσίες των αποφοίτων το Τμήμα Μαιευτικής της Σχολής Επιστημών Υγείας  του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Το Τμήμα Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων είχε τη χαρά να υποστηρίξει επικοινωνιακά το Συνέδριο “10 χρόνια Τμήμα Μαιευτικής – Μαία και Γονιμότητα” που πραγματοποιήθηκε στην Πτολεμαΐδα, από τις 6 έως και τις 11 Δεκεμβρίου 2019.

Παρακάτω θα βρείτε όμορφα στιγμιότυπα από την ορκωμοσία και από τις δύο πρώτες ημέρες του συνεδρίου.

Τις εργασίες του συνεδρίου χαιρέτισαν ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου, κ. Θ. Θεοδουλίδης, ο Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας, κ. Κ. Τσαναξίδης, ο κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος, Βουλευτής Ν.Δ., και ο κ. Π. Μπογιατζίδης, Διοικητής της 3ης ΥΠΕ Μακεδονίας.

Διαβάστε το σχετικό άρθρο που δημουσιεύτηκε στο zougla.gr.

Ευχαριστούμε θερμά το Τμήμα Μαιευτικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, τον Πρόεδρο του Τμήματος Μαιευτικής, κ. Σεραφείμ Σαββίδη και τη δημοσιογράφο Κλέλια Χαρίση για την άψογη συνεργασία τους.

View this post on Instagram

Το Τμήμα Μαιευτικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, μας καλωσόρισε στην φιλόξενη πόλη της Πτολεμαϊδας, στο συνέδριο με θέμα «Γονιμότητα και Μαία», στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 10 έτη λειτουργίας του Τμήματος. ♦ Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στις 6-11 Δεκεμβρίου 2019, και με τη διοργάνωση του βιωματικού εργαστηρίου Βιολογίας στις εγκαταστάσεις της σχολής, πού πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 6 Δεκεμβρίου, 700 περίπου μαθητές των Γυμνασίων και των Λυκείων της Πτολεμαΐδας είχαν την ευκαιρία να γίνουν για λίγο "μικροί ερευνητές"! ♦Πλήθος φοιτητών και φοιτητριών, καθώς και άνθρωποι με ενδιαφέροντα και σπουδές στη Μαιευτική και την ιατρική, παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον αυτήν την εποικοδομητική συνεδρία και έγιναν μάρτυρες ανταλλαγής σύγχρονων επιστημονικών απόψεων, με ενδιαφέρουσες εισηγήσεις και συζητήσεις. 📷🎥 Η ομάδα επικοινωνίας του Εργαστηρίου Ψηφιακών Μέσων και Στρατηγικής Επικοινωνίας του Τμήματος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων, υποστήριξε επικοινωνιακά το συνέδριο. Δείτε παρακάτω στιγμιότυπα από το συνέδριο, καθώς και από την χειμερινή ορκωμοσία των τελειοφοίτων του τμήματος. 👏Ευχαριστούμε θερμά τον Καθηγητή Σεραφείμ Σαββίδη, Πρόεδρο του Τμήματος Μαιευτικής και τη δημοσιογράφο Κλέλια Χαρίση για την άψογη και εποικοδομητική συνεργασία τους. #10χρονιαμαιευτικης #maieutiki #cdmuowm #uowm #kastoriacampus

A post shared by Communication & Digital Media (@cdm_uowm) on


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Language