Την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022, στις 11:00 π.μ., στην αίθουσα Β9 του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά, θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του κύκλου σεμιναρίων – workshops “Share Your Knowledge – Μοιράσου τη γνώση σου”, σεμινάριο με προσκεκλημένους ομιλητές την Άρτεμη Φραδέλου και τον Γρηγόρη Τσολάκη και με θέμα: «Producing a film: οι ιδέες που κόπηκαν».

Μέσα από την εμπειρία μιας Παραγωγού Film και ενός Motion Designer Generalist θα δούμε τα στάδια παραγωγής ενός φιλμ από την πρώτη ιδέα ως το τελικό αποτέλεσμα, δίνοντας απαντήσεις στα βασικά ερωτήματα: Ποιες ιδέες θα κοπούν και πώς θα επιλέξουμε αυτές που θα κρατήσουμε;

Τη συζήτηση οργανώνει και συντονίζει η Επίκουρη Καθηγήτρια του Τμήματος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων, Δρ Αναστασία Γιαννακοπούλου.

💻 Μπορείτε, επίσης, να παρακολουθήστε τη συζήτηση διαδικτυακά, στον ακόλουθο σύνδεσμο:
https://zoom.us/my/uowm.dmsc
Meeting ID: 498 437 6164

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό και για όλους/ες τους φοιτητές/τριες του Τμήματος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων. Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Λίγα λόγια για τους ομιλητές

Η Άρτεμις Φραδέλου είναι αρχιτέκτων μηχανικός και ιδρύτρια της εταιρίας Spying Art Productions (https://spyingart.com/), από το 2018. Ασχολείται με τη συγγραφή, την ανάπτυξη σεναρίων και την παραγωγή ταινιών και οπτικοακουστικού υλικού και παράλληλα, με τον χορό, την υποκριτική και την performance, μεταξύ άλλων στα ακόλουθα: Πίσω από πόρτες κλειστές, Αλέξανδρος Μιχαήλ (performance, Start, 2020), Bandogs (ταινία μικρού μήκους, σενάριο – παραγωγή, 2018), Ghosts of a Luscious Past (ταινία μικρού μήκους – μουσικό video, σενάριο, σκηνοθεσία, παραγωγή, 2019), κ.ά.

Ο Γρηγόρης Τσολάκης ασχολείται με το Motion Design και την Post Production. Μεταξύ άλλων, έχει συνεργαστεί στα ακόλουθα έργα: “Το μυστικό της Νίκης 2 – Η περιπέτεια του Βίκτωρα” (εκπαιδευτική σειρά για παιδιά), StaEllinika (εκπαιδευτικό πρόγραμμα), TUT Fitness, NEXE Innovations, κ.ά.

ℹ️ Share Your Knowledge – Μοιράσου τη γνώση σου. Ένας κύκλος σεμιναρίων και εργαστηρίων (workshops) που διοργανώνουν το Τμήμα Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων #cdmuowm, το Εργαστήριο Ψηφιακών Μέσων και Στρατηγικής Επικοινωνίας #dmsclab και η Ομάδα Επικοινωνίας #dmcteam, με στόχο να φέρουμε κοντά μας επαγγελματίες και ακαδημαϊκούς του χώρου της επικοινωνίας και των ψηφιακών μέσων για να μοιραστούν τις γνώσεις τους μαζί μας. Τα σεμινάρια απευθύνονται σε όλους τους ενδιαφερόμενους φοιτητές και το ακαδημαϊκό προσωπικό του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Language