Το Τμήμα Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας εδρεύει στην Καστοριά. 

Αποστολή του είναι να προσφέρει θεωρητική και πρακτική γνώση υψηλού επιστημονικού επιπέδου στους φοιτητές/φοιτήτριες αλλά και να προάγει την έρευνα στο πολυδιάστατο πεδίο της Επικοινωνίας συνδυάζοντας επιπρόσθετα την επιστήμη της Επικοινωνίας με τα Ψηφιακά Μέσα και το νέο Ψηφιακό Περιβάλλον. 

Όραμά του, να αποτελέσει επιστημονικό κέντρο με διεθνή προσανατολισμό που θα συνεισφέρει δυναμικά στην εθνική και τοπική κοινωνία, την οικονομία, τη ζωή και τον πολιτισμό σε ζητήματα που άπτονται στην Επιστήμη της Επικοινωνίας και στην εξέλιξή της με τα σύγχρονα Ψηφιακά Μέσα. Γνωρίστε το Τμήμα μας! Δείτε τις εγκαταστάσεις του και ενημερωθείτε για το πρόγραμμα σπουδών και τις δράσεις του!

Για την άψογη συνεργασία τους στη δημιουργία του βίντεο, ευχαριστούμε θερμά τον Κωνσταντίνο Μανουσαρίδη και την Ελένη Πνευματικού για τις βιντεολήψεις καθώς και τους φοιτητές/τριες του τμήματός μας και μέλη της ομάδας επικοινωνίαz: Πηνελόπη Μπράχου για το μοντάζ, Παναγιώτη Φραγκουλίδη και Θωμά Καραμάνη για τη βιντεοληψία, τις συνεντεύξεις και την επεξεργασία του ήχου, Σοφία Σταματοπούλου, Σταύρο Σοφρώνη, Παρασκευή Μαλέα Ντενίσα Γιουπάι, Λυδία Πετρίδου και Βασίλη Ανανιάδη για τη συμμετοχή τους στην παραγωγή.

Κατηγορίες: CDM

0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Language