Στο πλαίσιο του κύκλου σεμιναρίων «Share Your Knowledge – Μοιράσου τη γνώση σου», την Τρίτη 31 Μαΐου 2022 στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με προσκεκλημένο ομιλητή τον Απόστολο Τζιμούρτα, Chief Communications Officer στον όμιλο Ορφεύς Βεϊνόγλου και με θέμα: «Πλάνο Δημοσίων Σχέσεων».

Τη συζήτηση οργανώνει και συντονίζει η κα Αμαλία Τριανταφυλλίδου, Επίκουρη Καθηγήτρια του Τμήματος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων, στο πλαίσιο του μαθήματος “Στρατηγικές Δημοσίων Σχέσεων”.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί δια ζώσης στην αίθουσα Β10 του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά και διαδικτυακά στον σύνδεσμο:

https://zoom.us/my/uowm.dmsc

Meeting ID: 498-437-6164

Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Σύντομο βιογραφικό του Απόστολου Τζιμούρτα

Ο Απόστολος Τζιμούρτας

  • είναι Chief Communications officer στον όμιλο Ορφεύς Βεϊνόγλου, έχοντας παράλληλα και την ευθύνη του διεθνούς Freight Forwarding.
  • Ξεκίνησε την καριέρα του στη Νεστλέ, και σε σύντομο χρονικό διάστημα μεταφέρθηκε στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην Ελβετία, όπου και ηγήθηκε πρωτοβουλιών στην αλυσίδα εφοδιασμού αλλά και στη διαδικασία παραγωγής, σε αρκετές χώρες στην Ευρώπη, την Ασία αλλά και τη Βόρεια Αφρική. Όταν ανατέθηκαν στην Αθήνα οι Ολυμπιακοί αγώνες, άδραξε την ευκαιρία να ηγηθεί του τμήματος Logistics της Οργανωτικής Επιτροπής Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων, Αθήνα 2004. Με την επιτυχή ολοκλήρωση των Αγώνων, ανέλαβε τη διοίκηση της αλυσίδας εφοδιασμού της εταιρείας Sara Lee ως Supply Chain Director.
  • Το επόμενο βήμα σηματοδότησε τη μετάβασή του στον κλάδο των εταιριών Logistics αρχικά στον Οργανισμό Σιδηροδρόμων Ελλάδας, όπου λειτούργησε ως σύμβουλος του Γενικού Διευθυντή Μεταφορών. Είχε επίσης θητείες στην DB Schenker ως Διευθυντής ανάπτυξης και στην Delatolas Express Cargo ως Γενικός Διευθυντής.
  • Έχει μεταπτυχιακό τίτλο (ΜΒΑ) από το Πανεπιστήμιο Mercer, Stetson School of Business and Economics που εδρεύει στην Atlanta στις Ηνωμένες Πολιτείες με εξειδίκευση στα Χρηματοοικονομικά, και είναι επίσης διπλωματούχος στις Οικονομικές Επιστήμες από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη. Παρακολούθησε επίσης μεταπτυχιακές σπουδές στην επιστήμη των logistics στην Ecole Polytechnique Fédérale de Lausanne (EPFL) που εδρεύει στη Λοζάνη της Ελβετίας.
“Share Your Knowledge | Μοιράσου τη γνώση σου”: Ένας κύκλος σεμιναρίων και workshops που διοργανώνει το Τμήμα Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων #cdmuowm, το Εργαστήριο Ψηφιακών Μέσων και Στρατηγικής Επικοινωνίας #dmsclab και η Ομάδα Επικοινωνίας #dmcteam, με στόχο να έρθουν κοντά μας επαγγελματίες και ακαδημαϊκοί του χώρου μας για να μοιραστούν τις γνώσεις τους μαζί μας. Τα σεμινάρια απευθύνονται σε όλους τους ενδιαφερόμενους, στους φοιτητές και στο ακαδημαϊκό προσωπικό του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Language